Σας καλωσορίζουμε στο ntelogo.com

Είμαστε μια παρέα φίλων, που πιστεύουμε πως ένα από τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή είναι τα ταξίδια και οι εικόνες - εμπειρίες που μας προσφέρουν. Δεν είναι ανάγκη οι προορισμοί μας να είναι πάντα μακρινοί ή να διανυκτερεύσουμε και να ανέβει το κόστος. Οι περισσότερες εξορμήσεις μας ήταν Κυριακάτικες βόλτες. Πολύ οικονομικές, όσο σχεδόν θα ξοδεύαμε κι αν μέναμε στην πόλη. Αυτό ακριβώς και θέλουμε να προτείνουμε. Ανεβάζοντας φωτογραφίες στους προσωπικούς μας λογαριασμούς στα social πολλοί μας παρότρυναν να δημιουργήσουμε έναν ιστότοπο. Τους ακούσαμε κι έτσι λοιπόν δημιουργήθηκε το ntelogo.com. Στόχος μας είναι να σας παροτρύνουμε σε μικρές ή μεγαλύτερες εξορμήσεις προτείνοντας όμορφους προορισμούς στην Κρήτη

αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Γιατί...

σημασία δεν έχει ο προορισμός αλλά το ταξίδι.

 

Για όσους δεν είναι από την Κρήτη να πούμε ότι ντελόγο είναι μια λέξη που χρησιμοποιούν συχνά οι Κρητικοί και σημαίνει αμέσως, επιτόπου.

Όλα τα κείμενα οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι της παρέας μας και δεν είναι αλιευμένα από το διαδίκτυο, για αυτό και θα θέλαμε την επιείκειά σας.

 

 

  • Λιάνα Σταρίδα

    Φιλοξενούμε υλικό από το αρχείο της Λιάνας Σταρίδα. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Λιάνα Σταρίδα είναι πτυχιούχος του Ιστορικού-Αρχαιολογικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.
    Ήταν υπεύθυνη πολλών ανασκαφικών ερευνών κι έχει κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τις εκδόσεις Ίτανος την αρχαιολογικού ενδιαφέροντος σειρά για την πόλη του Ηρακλείου με γενικό τίτλο "Υπήρχε μια πόλη".

  • Γιώργης Σταματάκης

    Ο λαογράφος Γιώργης Σταματάκης μας παραχωρεί κείμενά του, τα οποία δημοσιεύτηκαν πριν χρόνια στο "Κρητικό Πανόραμα", με τον τίτλο γράμματα από τα Καπετανιανά, το αγαπημένο του χωριό.

Προσκυνήματα

Παραλίες

Αρχαία

Ας ξεκινήσουμε...

γιατί σημασία δεν έχει ο προορισμός, αλλά το ταξίδι...

 

 

Η Ανδριανή Αγγελιδάκη υποδέχεται το www.ntelogo.com στην εκπομπή της
"Ανδριανή, made with love".

Όνομα*
Email*
Μήνυμα*